Lučka uprava Šibenik
EnglishDeutschItalianoHrvatski
Naslovna -> Lucka uprava -> Koncesionari -> Koncesije -> Taksi prijevoz stranica prilagođena printeru
naslovna bookmark send to friend Povećaj veličinu teksta Smanji veličinu teksta
 
 
Taksi prijevoz
Državna lučka uprava  - Šibenik


Poziv zainteresiranima za dodjelom koncesije za obavljanje djelatnosti taksi prijevoza osobnim vozilima na području pod upravljanjem Lučke uprave Šibenik

Pravo na obavljanje djelatnosti na lučkom području stječe se na temelju koncesije.

Koncesija se može dati pravnoj i fizičkoj osobi registriranoj za obavljanje djelatnosti predmeta koncesije.

Podnositelj zahtjeva za odobrenje, dužan je uz zahtjev za davanje koncesije priložiti:

OBRAZAC:

Koncesionar je obvezan pridržavati se Odluke o maksimalnom iznosu cijena usluga autotaksi prijevoza, a koje su važeće za grad Šibenik.

Koncesija za obavljanje djelatnosti daje se na period od dvije (2) godine.

Godišnja koncesijska naknada iznosi 500,00 kuna po vozilu, odnosno 1.000,00 kuna za cjelokupni period trajanja koncesije. Koncesijska nankada plaća se unaprijed za cjelokupni period trajanja koncesije na poseban račun Lučke uprave Šibenik, koji se vodi u Registru koncesija Ministarstva financija, a biti će naveden prilikom ispostavljanja računa. Pored navedenog, nužno je uplatiti i iznos od 100,00 kuna na ime izdavanja naljepnice koju je prijevoznik obvezan zalijepiti na vidno mjesto osobnog vozila koje ima koncesiju. Prijevoznik će spomenutu naljepnicu dobiti od strane Lučke uprave Šibenik po uplati svih spomenutih nanknada. Upravno vijeće Lučke uprave Šibenik će temeljem zahtjeva pravnih i fizičkih osoba (obrtnika) donijeti Odluku o dodjeli koncesije na zahtjev, te će se potom zaključiti Ugovor o koncesiji.

Upravno vijeće Lučke uprave Šibenik će temeljem zahtjeva pravnih i fizičkih osoba (obrtnika) donijeti Odluku o dodjeli koncesije na zahtjev, te će se potom zaključiti Ugovor o koncesiji.

Potpisom Ugovora o koncesiji, te plaćanjem svih naknada, Ovlaštenik koncesije stječe pravo obavljanja djelatnost predmeta koncesije na cjelokupnom lučkom području Lučke uprave Šibenik, 24 sata na dan.

Ugovor o koncesiji se upisuje u Registar koncesija ( Zakon o koncesijama »Narodne novine«, broj 143/12). U Registru koncesija prikupljaju se i evidentiraju podaci iz ugovora o koncesiji i iz ostale dokumentacije propisane Pravilnikom o registru koncesija.

Za potrebe Registra koncesija Ovlaštenik koncesije treba poslati Obavijest o razvrstavanju poslovnog subjekta prema NKD-u.
 
 
  Copyright © uprava Šibenik
www.portauthority-sibenik.hr
 
  Lučka uprava - Cruising - Luka Šibenik - Razvoj - Kontakt

developed by lemax